by Pieter 

Deze blog

0 Comments

Op deze website plaats ik af en toe een bericht over mijn weg naar genezing. En ik ga iets proberen waar ik vroeger nooit aan zou kunnen denken. Ik ga niet naar de dokter, maar ik ga alles op alles zetten om mijn lichaam mezelf te laten genezen.

Dat kan ik doen, omdat wat ik heb niet ernstig is. In een volgende blog zal ik delen waar ik last van heb, maar voor nu is het belangrijk om te weten dat als ik een half jaar neem om hier aan te werken, dat ik hier dan ook geen permanente schade oplever.

Ik ben er van overtuigd dat mijn lichaam tot veel meer in staat is, dan ik nu mogelijk acht. Net zoals mijn lichaam een wondje zelf kan repareren, kan het veel meer.

Deze overtuiging wordt gesterkt door boeken, zoals You Are The Placebo van Dr. Joe Dispenza. Dit boek ben ik nu aan het lezen en heb ik nog niet uit. Maar nu al heb ik tal van voorbeelden gelezen van mensen die zichzelf genezen hebben en mensen die zichzelf ziek hebben gemaakt.

Dit boek komt uit 2014. Dus ik ga dit boek uitlezen, technieken uit het boek toepassen en tegelijkertijd ga ik op zoek naar nieuwere, bewezen technieken om beter te worden in het genezen van mijn eigen lichaam.

Ik hoop met deze blog mensen te inspireren om de kracht van jouw eigen lichaam te ontdekken. En daarmee bedoel ik niet dat je voor alles wat je hebt het doktersadvies kan weggooien. Ik adviseer je om naar deze mensen te luisteren en te starten of door te gaan met de middelen die zij jou adviseren.

Warme groet,
Pieter

About the author 

Pieter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Subscribe to get the latest updates